Familia Huidu va părăsi Spitalul Universitar luni seară

Şerban Huidu şi soţia lui au fost investigaţi clinic şi paraclinic de medicii de la SUUB, starea lor este bună şi vor fi externaţi luni seară, iar bona copiilor va rămâne în unitatea sanitară, a declarat managerul unităţii medicale bucureştene, Cătălin Cârstoiu.

702 afișări
Imaginea articolului Familia Huidu va părăsi Spitalul Universitar luni seară

Familia Huidu va părăsi Spitalul Universitar luni seară

Cârstoiu a spus că Şerban Huidu, soţia lui, Cristina, şi bona sunt la SUUB, unde li s-au făcut investigaţii clinice şi paraclinice.

"Starea lor este stabilă", a declarat medicul.

Acesta a adăugat că cei trei au diverse leziuni care s-au tratat între timp în ambulatoriu.

"În cursul acestei seri familia Huidu va fi externată", a adăugat Cătălin Cârstoiu.

Medicul a precizat că în cazul Cristinei Huidu nu se impune o intervenţie chirugicală.

Întrebat dacă Şerban Huidu a mai fost internat sau investigat în SUUB, medicul a spus că la un moment dat i s-a făcut o electroencefalogramă care a ieşit perfect normală. De asemenea, Cârstoiu a precizat că medicul curant al lui Huidu stă la Innsbruck.

În ceea ce priveşte recuperarea neurologică a lui Şerban Huidu, Cârstoiu a răspuns că aceasta nu s-a făcut la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Referitor la starea bonei, femeia va rămâne cel mai probabil în spital.

Medicul a explicat că familia Huidu a ales să fie consultată la SUUB întrucât locuieşte în apropiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici