Familia unei asistente din Bacău, destrămată de coronavirus. Infecţia s-a răspândit rapid de la mamă la cele trei fiice

  • O infimieră de 46 de ani de la Spitalul Judeţean Bacău a murit pe 12 mai, după ce a luat virusul de la mama ei
  • Femeia avea şi ciroză hepatică
  • Şi surorile ei sunt diagnosticate cu infecţia cu noul coronavirus
2179 afișări
Imaginea articolului Familia unei asistente din Bacău, destrămată de coronavirus. Infecţia s-a răspândit rapid de la mamă la cele trei fiice

Familia unei asistente din Bacău, destrămată de coronavirus. Infecţia s-a răspândit rapid de la mamă la fiice

O infirmieră de 46 de ani din Bacău a murit pe 12 mai, după ce a fost infectată cu virsul SARS-CoV-2. Potrivit INSP, femeia a fost diagonsticată cu COVID-19 pe 29 aprilie şi suferea şi de ciroză hepatică decompensată, insuficienţă hepatică cronică acutizată şi sindrom hepato-renal. 

Potrivit unor surse, femeia de 46 de ani era infirmieră la Spitalul Judeţean Bacău, în secţia de Chirurgie. Aceasta a luat virusul de la mama sa, întoarsă din străinătate, care a murit în urmă cu câteva zile. Alte două surori ale infirmierei sunt şi ele infectate, una dintre ele fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Bacău, iar cea de-a doua este asimptopatică.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici