Fata de 11 ani care a facut avort la Londra, se întoarce în ţară la sfârşitul săptămânii

Fata de 11 ani care a făcut, vineri, întrerupere de sarcină la Spitalul King’s College din Londra, va reveni în România la sfârşitul acestei săptămâni, pentru că, între timp, românca la care a fost găzduită vrea să-i ofere o mini-vacanţă, a declarat aceasta corespondentului MEDIAFAX la Londra.

43 afișări
Imaginea articolului Fata de 11 ani care a facut avort la Londra, se întoarce în ţară la sfârşitul săptămânii

Fata de 11 ani care a facut avort la Londra, se întoarce în ţară la sfârşitul săptămânii

Potrivit Roxane, femeia care a susţinut-o moral şi financiar pe fata din Neamţ şi care a găzduit-o la Londra, Florina şi mama ei se vor întoarce în România de-abia la sfârşitul săptămânii.

Aceasta a explicat că dacă Clinica Marie Stopes, căreia i s-a adresat iniţial minora, a plătit pentru operaţia realizată într-un spital public, ea doreşte să se revanşeze şi să-i ofere fetei o mini-vacanţă la Londra. Fata şi mama ei se află pentru prima dată în capitala Marii Britanii.

Mama fetei şi gazda vor merge în cursul zilei de luni la o agenţie de turism pentru a amâna zborul, programat iniţial weekendul trecut.

De asemenea, în cursul acestei săptămâni, fata de 11 ani s-ar putea întoarce la spital pentru control, în cazul în care apar probleme.

"Doctorul ne-a spus că, în cazul în care intervine ceva, să mergem înapoi. Însă, până acum, fetiţa se simte foarte bine", a declarat gazda fetei.

Operaţia de întrerupere de sarcină a fost realizată cu succes, vineri după-amiază. Fata a fost externată în aceeaşi zi din Spitalul King’s College unde a fost operată de o echipă de medici.

Mama Florinei, Lăcrămioara Vrânceanu, a declarat sâmbătă, într-un interviu acordat corespondentului MEDIAFAX, că fata ei este bine şi că este fericită după atâtea necazuri. Aceasta a spus că fetiţa ei a fost tratată foarte bine la Londra, de toată lumea cu care s-a întâlnit.

"Nu am cuvinte ca să spun cât de bine am fost trataţi aici şi ce frumos ne-au explicat toţi. Am fost impresionată de doctorii de aici din Londra. A fost foarte bine din toate punctele de vedere. Am trăit clipe grele, am avut momente când nu mai ştiam pentru ce trăiesc atunci când am aflat că este însărcinată. Eram distrusă. Mulţumim Roxanei pentru ajutor", a spus mama Florinei.

Femeia a mai spus că fratele ei este un "nenorocit" pentru că i-a provocat fetei sale o asemenea durer, şi că speră ca autorităţile să-l găsească şi să se facă dreptate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici