Femeie care a căzut de pe un pod din apropierea centurii ocolitoare a Braşovului, în stare gravă

O femeie de 33 de ani, despre care există bănuiala că s-a aruncat, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, de la o înălţime de 15 metri, de pe un pod din apropierea centurii ocolitoare a Braşovului, a fost dusă la spital în stare gravă, medicii reuşind să o stabilizeze.

157 afișări
Imaginea articolului Femeie care a căzut de pe un pod din apropierea centurii ocolitoare a Braşovului, în stare gravă

Femeie care a căzut de pe un pod din apropierea centurii ocolitoare a Braşovului, în stare gravă

Potrivit reprezentanţilor IPJ Braşov, femeia în vârstă de 33 de ani s-ar fi aruncat, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, de pe podul aflat la intrarea pe centura ocolitoare a Braşovului, de la o înălţime de 15 metri şi a supravieţuit. Până în prezent nu sunt cunoscute motivele care au împins-o la acest gest.

"În jurul orei 03.40, poliţiştii au fost sesizaţi de Dispeceratul 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, în vârstă de 33 de ani, ar fi sărit de pe podul situat la intersecţia DN 11 cu centura de ocolire a municipiului Braşov, căzând de la o distanţă de aproximativ 15 metri, pe partea carosabilă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au desfăşurat cercetări. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov, fiind în stare stabilă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Reprezentanţii ISU Braşov au transmis, la rândul lor, că femeia a suferit politraumatisme, dar este conştientă.

A fost deschis o anchetă în acest caz, cerctările fiind pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici