Femeie căutată în Italia pentru trafic de persoane, prinsă la Curtici, cu acte false

O româncă pe numele căreia autorităţile italiene au emis mandat european de arestare pentru trafic de persoane a fost prinsă la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, unde a prezentat un document de identitate fals, transmite corespondentul MEDIAFAX.

481 afișări
Imaginea articolului Femeie căutată în Italia pentru trafic de persoane, prinsă la Curtici, cu acte false

Femeie căutată în Italia pentru trafic de persoane, prinsă la Curtici, cu acte false

Potrivit Poliţiei de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici s.a prezentat, marţi, o femeie care intenţiona să iasă din ţară, călătorind cu trenul care circula pe ruta Braşov – Budapesta.

Femeia s-a legitimat cu o carte de identitate italiană, însă poliţiştii de frontieră au constatat că actul era fals, motiv pentru care femeia a fost condusă la sediul sectorului Poliţiei de Frontieră.

Aici, poliţiştii au stabilit că Florina M., în vârstă de 39 de ani, din judeţul Dâmboviţa, apare în bazele de date ca fiind căutată de autorităţile italiene, pe numele acesteia fiind emis un mandat european de arestare pentru trafic de persoane.

Femeia este cercetată pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, fiind predată unei echipe din cadrul IPJ Arad.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici