FOTO O familie de cetăţeni străini a fost depistată de poliţiştii de frontieră din Giurgiu cu documente false

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au depistat o familie de cetăţeni străini, originari din Siria şi Kârgâstan, solicitanţi de azil în Bulgaria, care au încercat să intre ilegal în România cu documente bulgăreşti false.

241 afișări
Imaginea articolului FOTO O familie de cetăţeni străini a fost depistată de poliţiştii de frontieră din Giurgiu cu documente false

FOTO O familie de cetăţeni străini a fost depistată de poliţiştii de frontieră din Giurgiu cu documente false

"În data de 30.01.2017, ora 18.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind ca pasageri cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, trei persoane, doi adulţi şi un minor, care au prezentat la controlul de frontieră două cărţi de identitate şi un paşaport, documente ce purtau însemnele autorităţilor bulgare. Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat că documentele de călătorie prezentate de persoanele în cauză sunt false. În cadrul primelor verificări, poliţiştii de frontieră au constatat că este vorba de o familie formată din cetăţeanul din Kârgâstan H.R., în vârstă de 34 ani, însoţit de O.D., de 35 de ani, originară din Siria şi fiul acestora, toţi solicitanţi de azil în Bulgaria", transmite Poliţia de Frontieră printr-un comunicat de presă.

Persoanele în cauză au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare pentru continuarea cercetărilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici