Femeie dispărută în Gorj, căutată inclusiv cu drone care folosesc inteligenţa artificială

  • O femeie de 81 de ani, care a plecat vineri de la domiciliu, este căutată sâmbătă de poliţişti şi salvamontişi.
  • Aceştia folosesc drone de căutare cu termoviziune, drone cu analiza imaginilor cu inteligenţă artificial şi un câine de căutare în mediu natural.
311 afișări
Imaginea articolului Femeie dispărută în Gorj, căutată inclusiv cu drone care folosesc inteligenţa artificială

Femeie dispărută în Gorj, căutată inclusiv cu drone care folosesc inteligenţa artificială

Potrivit IPJ Gorj, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, vineri, Mirescu Elena, în vârstă de 81 de ani, din sat Ciorari, comuna Stoina, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu au mai revenit.

Aceasta are o înălţime de 1.65 m, greutate 70 kg, păr alb, tuns până la nivelul umerilor şi faţă rotundă.

La momentul plecării, femeia purta un pulover de culoare negru-maro, o vestă de culoare neagră, fustă de culoare maro, pantaloni tricotaţi de culoare neagră, batic cu imprimeu floral şi papuci de cauciuc de culoare albastră.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea femeii este rugată să sune la 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Între timp, salvamontişii din Gorj o caută pe femeie în zona de deal din sudul judeţului.

„Salvamontiştii intervin cu drone de căutare cu termoviziune, cu drone cu analiza a imaginilor cu inteligenţă artificială, un câine de căutare în mediu natural şi o ambulanţă Salvamont cu capacitate de intervenţie în teren dificil”, a transmis Salvamont.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici