Femeie însărcinată, încarcerată după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 1

O femeie însărcinată a fost rănită într-un accident rutier care a avut loc marţi pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Apoldu de Sus din judeţul Sibiu, aceasta fiind inconştientă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2919 afișări
Imaginea articolului Femeie însărcinată, încarcerată după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 1

Femeie însărcinată, încarcerată după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 1

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că o femeie însărcinată a fost rănită, după ce maşina în care aceasta se afla s-a răsturnat pe DN 1.

„Pe Drumul Naţional 1, între Sălişte şi Apoldu de Sus, pe sensul de mers Alba – Sibiu, s-a produs un eveniment rutier grav. Din cauza vitezei neadaptate, un autoturism s-a răsturnat în şanţ. Şoferul, în vârstă de 37 de ani, este conştient, însă o femeie de 29 de ani, însărcinată în două – trei luni, este inconştientă. Ambii sunt cetăţeni străini”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

La rândul său, Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sibiu a declarat corespondentului MEDIAFAX că un echipaj de la descarcerare acţionează pe DN 1 pentru a o scoate pe femeie din maşină, aceasta fiind încarcerată.

„Un echipaj SMURD şi unul de Descarcerare intervin la accident rutier între Apoldu de Sus şi Săliteş. Din primele informaţii, o femeie însărcinată este încarcerată”, a declarat Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul pe DN 1, în zona producerii accidentului, se desfăşoară cu dificultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici