Femeie omorâtă cu 39 de lovituri de cuţit chiar de concubinul ei (Video)

O femeie de 47 de ani, din satul Săteni, comuna dâmboviţeană Aninoasa, a fost omorâtă cu 39 de lovituri de cuţit, principalul suspect fiind concubinul ei, cu care ar fi avut un scandal în noaptea de marţi spre miercuri.

52 afișări
Imaginea articolului Femeie omorâtă cu 39 de lovituri de cuţit chiar de concubinul ei (Video)

Femeie omorâtă cu 39 de lovituri de cuţit chiar de concubinul ei (Video)

Suspectul, Adrian Matei, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de emitere a unui mandat de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav.

Potrivit procurorului Cosmin Radu, de la Parchetul Tribunalului Dâmboviţa, cei doi locuiau împreună de mai mulţi ani şi nu aveau copii, iar în casa bărbatului stăteau de doar trei luni. Vecinii spun că scandalurile provocate de bărbat pe fondul consumului excesiv de alcool se ţineau lanţ.

"Lumea din sat spune că se ferea de bărbatul în cauză din cauza comportamentului irascibil al acestuia. Rudele bărbatului spun că neînţelegerile bărbatului cu iubita sa mai mare cu 15 ani s-au răsfrânt şi asupra familiei lui, un nepot de-al suspectului mărturisind acum că a fost fugărit şi lovit cu toporul de către unchiul scandalagiu. L-am reţinut pe suspectul Adrian Matei pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi am ridicat de la locul faptei arma crimei, un cuţit cu lama de 20 de centimetri", a declarat procurorul Cosmin Radu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

În urma examinării medico-legale a cadavrului de către un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Dâmboviţa, s-a stabilit că victima avea 39 de plăgi înjunghiate la nivelul membrelor superioare, al toracelui, în zona antero-cervicală şi în zona feţei.

Corpul victimei, Nicoleta Niculina Ionescu, de 47 de ani, a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru efectuarea necropsiei. Dacă va fi găsit vinovat de omor deosebit de grav, bărbatul în vârstă de 32 de ani riscă o pedeapsă cu închisoarea între 15 şi 25 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici