Femeie victimă a soţului. Bărbatul, reţinut după ce a înţepat-o cu un cuţit în gât, apoi a sesizat Poliţia

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, a fost reţinut după ce şi-a înţepat soţia cu un cuţit în gât, după care a sesizat Poliţia. Acesta le-a spus oamenilor legii că a şi-a rănit soţia din greşeală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1245 afișări
Imaginea articolului Femeie victimă a soţului. Bărbatul, reţinut după ce a înţepat-o cu un cuţit în gât, apoi a sesizat Poliţia

Femeie agresată de propriul soţ. Un bărbat, reţinut după ce şi-a înţepat soţia cu un cuţit în gât, apoi a sesizat Poliţia

Potrivit poliţiştilor, fapta a avut loc duminică, în locuinţa celor doi soţi, din localitatea Bengeşti-Ciocadia. Femeia de 27 de ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu, fiind internată la Secţia Chirurgie.

"Bărbatul de 39 de ani , din Bengeşti-Ciocadia, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Surse judiciare susţin că agresorul ar fi sesizat Poliţia, anunţând că şi-ar fi lovit soţia cu un cuţit, din greşeală.

Cercetările în acest caz sunt făcute de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Anchetatorii vor stabili, luni, dacă bărbatul va fi prezentat în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici