Fenomen îngrijorător: Şapte tineri care se drogau, prinşi de jandarmi la Mamaia şi Vama Veche, în doar patru zile

Şapte tineri care se drogau au fost prinşi de jandarmi, în doar patru zile, în Mamaia şi Vama Veche. Pe lângă ţigări făcute artizanal, tinerii aveau la ei aparate de mărunţit şi pliculeţe cu diferite substanţe.

3333 afișări
Imaginea articolului Fenomen îngrijorător: Şapte tineri care se drogau, prinşi de jandarmi la Mamaia şi Vama Veche, în doar patru zile

Fenomen îngrijorător: Şapte tineri care se drogau, prinşi de jandarmi la Mamaia şi Vama Veche, în doar patru zile

Jandarmii din Constanţa au surprins, în perioada 15-18 august, în Vama Veche şi Mamaia, şapte persoane cu vârste între 19-31 ani, care îşi făceau artizanal ţigări. Acestea au atras atenţia pentru că, la vederea jandarmilor, au devenit agitate şi au încercat să-i evite.

„La vederea militarilor, acestea au devenit agitate şi au schimbat direcţia de mers. Asupra lor, jandarmii au găsit două aparate de mărunţit, nouă folii, din care cinci cu substanţă sub formă de muguri, respectiv patru cu biluţe de culoare albă, şapte ţigarete confecţionate artizanal şi 17 pliculeţe autosigilante transparente din care: trei cu substanţă vegetală sub formă de muguri, unul ce conţine substanţă solidă de culoare maro, două ce conţin zece pastile de culoare gri şi 11 cu substanţă albă sub formă de pulbere”, au declarat reprezentanţii IJJ Constanţa.

Drogurile vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa pentru cercetări.

Taguri:
tineri,
droguri,
jandarmi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici