Ferice de cei concediaţi sau cum să-ţi dai patronul în judecată

"Am avut un şoc. Nu-mi venea să cred că mi se întamplă tocmai mie!" Aşa îşi începe povestea V.P., fost manager în cadrul uneia dintre companiile multinaţionale prezente în România pe piaţa serviciilor de recrutare şi executive search. În urmă cu un an era head of recruitment şi unul dintre angajatii de baza ai companiei.

25 afișări
Imaginea articolului Ferice de cei concediaţi sau cum să-ţi dai patronul în judecată

Ferice de cei concediaţi sau cum să-ţi dai patronul în judecată (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

În companie se angajase în 2008, imediat după ce s-a întors din Elveţia, unde timp de patru ani a lucrat tot în executive search. La acel moment, părea candidatul ideal pentru o firmă care începea să se extindă şi avea nevoie de oameni buni.

Citeşte mai multe despre cum poate fi angajatorul acţionat în instanţă în cazul unor concedieri pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici