Festivalul Nostalgia generează trafic intens la Romexpo. Recomandările Brigăzii Rutiere Bucureşti

  • În weekend, la Romexpo, va avea loc Festivalul Nostalgia.
  • Evenimentul va atrage un număr mare de participanţi, ceea ce va genera trafic intens în zonă.
  • Brigada Rutieră Bucureşti va dispune măsuri de fluidizare a circulaţiei.
268 afișări
Imaginea articolului Festivalul Nostalgia generează trafic intens la Romexpo. Recomandările Brigăzii Rutiere Bucureşti

Festivalul Nostalgia generează trafic intens la Romexpo. Recomandările Brigăzii Rutiere Bucureşti

În zilele de 10 şi 11 noiembrie a.c., între orele 19.00 - 05.00, se va desfăşura evenimentul cultural-artistic denumit Festivalul Nostalgia în incinta Centrului Expoziţional Romexpo Bucureşti (Pavilionul Central) din Bd. Mărăşti nr. 65-67, sector 1.

Brigada Rutieră Bucureşti va dispune măsuri de fluidizare a circulaţiei şi le cere şoferilor să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi recomandările acestora, să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în situaţiile în care se află în zone aglomerate şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonilor li se cere să meargă numai pe trotuare, să traverseze strada doar prin locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici