Fetiţa de 10 ani căutată de zeci de poliţişti din Botoşani a fost găsită

Fetiţa de 10 ani căutată de zeci de poliţişti din Botoşani a fost găsită miercuri dimineaţă. Copila le-a spus poliţiştilor că noaptea a stat în balconul deschis al unui imobil.

988 afișări
Imaginea articolului Fetiţa de 10 ani căutată de zeci de poliţişti din Botoşani a fost găsită

Zeci de poliţişti din Botoşani caută o fetiţă de 10 ani care nu a ajuns acasă după şcoală

UPDATE ora 8.25 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp, a anunţat că fetiţa a fost găsită în apropierea locuinţei unei colege la care mersese după cursuri.

Fetiţa este la spital pentru evaluare, urmând să fie reintegrată în familie.

„Fetiţa a declarat că peste noapte a stat într-un balcon deschis al unui imobil”, a spus Maria Carp.

În acest caz urmează să fie informată DGASPC.

Peste 30 de poliţişti din Botoşani căutau, în noaptea de marţi spre miercuri, în tot oraşul Botoşani, o fetiţă de 10 ani care nu a mai ajuns acasă de la şcoală, iar părinţii, după ce au căutat-o mai bine de şapte ore, au cerut ajutorul poliţiştilor.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp, zeci de poliţişti au desfăşurat, în noaptea de marţi spre miercuri, activităţi de căutare a unui minore de 10 ani care nu a mai ajuns casă după orele de curs.

“La ora 22:15, Poliţia Municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 de către numitul C D, de 26 ani, din municipiu Botoşani despre faptul că fiica sa Ciobanu Mihaela Ana Maria, de 10 ani, elevă la o şcoală din localitate, a terminat cursurile la ora 12:00 şi până la efectuarea apelului nu a ajuns la domiciliu. Din primele verificări a rezultat ca minora, după ce a plecat de la şcoală, s-a plimbat prin zona adiacentă cu mai multe colege şi spre seară a mers în vizită la familia uneia dintre ele. În jurul orei 20:00 minora a plecat singură din acea locuinţă, spunând că merge acasă. Părinţii susţin că de la ora 13:00, când au văzut că
copilul nu a ajuns acasă, l-au căutat prin zonele frecventate de acesta şi la prieteni, dar fără rezultat şi atunci au apelat la 112” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Peste 30 de poliţişti din Botoşani au fost mobilizaţi în întreg oraşul pentru căutarea fetiţei de zece ani care nu a mai ajuns, marţi seara, acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici