Fetiţa de 13 ani din Mehedinţi, dispărută duminică seara a fost găsită/ Adolescenta a fost preluată de poliţişti

Fata de 13 ani căutată după ce a dispărut duminică, în timp ce era cu mama ei în Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a fost găsită în gara Piteşti.

9477 afișări
Imaginea articolului Fetiţa de 13 ani din Mehedinţi, dispărută duminică seara a fost găsită/ Adolescenta a fost preluată de poliţişti

Fata de 13 ani din Mehedinţi, căutată de poliţişti a fost găsită în gara Piteşti

Poliţiştii din Mehedinţi au anunţat că fata de 13 ani a fost găsită în gara oraşului Piteşti.

„A fost preluată de poliţiştii piteşteni, iar din cercetări s-a stabilit că nu a fost victima vreunei infracţiuni. A fost preluată de către DGAPC Piteşti”, declară poliţiştii.

Dispariţia fetiţei a fost anunţată duminică seara de către tatăl acesteia, iar din verificări poliţiştii au stabilit că aceasta a fost în Drobeta Turnu Severin împreună cu mama sa, iar ulterior s-a despărţit de ea pentru a merge în zona centrală a oraşului, apoi nu a mai revenit acasă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici