Video Fetiţă de 7 ani, găsită moartă şi desfigurată la marginea unei păduri (Video Pro Tv)

Un adolescent în vârstă de 17 ani este acuzat de moartea fetiţei de şapte ani, găsită fără suflare şi desfigurată, joi seară, la marginea unei păduri din oraşul maramureşean Baia Sprie, anchetatorii stabilind că fetiţa a murit din cauza unor leziuni provocate de un raport sexual.

568 afișări
Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Maramureş, Ioan Vasile Brisc, a declarat că "autopsia victimei a indicat că moartea acesteia a fost violentă şi a fost cauzată de leziunile provocate cu prilejul raportului sexual".

El a spus că, în urma dovezilor adunate de procurorul criminalist şi poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, s-a stabilit că minorul L.I., în vârstă de 17 ani, a întreţinut cu minora un raport sexual împotriva voinţei acesteia, context în care i-a cauzat leziunile corporale ce au condus apoi la deces".

Prim-procurorul Ioan Vasile Brisc a mai spus că adolescentul va fi supus unei expertize psihiatrico-legale pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Adolescentul este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de viol urmat de moartea victimei.

Cadavrul desfigurat al unei fetiţe de şapte ani a fost găsit, joi seară, la marginea unei păduri din oraşul Baia Sprie, la două ore după ce părinţii acesteia, îngrijoraţi că fata nu a ajuns acasă de la şcoală, i-au anunţat dispariţia.

Corpul Denisei Stoica a fost descoperit sub un morman de frunze, plin de sânge şi cu urme de violenţă îndeosebi în zona feţei, lângă o mină, într-o zonă greu accesibilă de la marginea oraşului maramureşean.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Voichiţa Zehan, a declarat că dispariţia a fost anunţată în jurul orei 16.30, iar, dupa circa două ore, fetiţa a fost găsită fără suflare.

Denisa Stoica a plecat, joi dimineaţă, la şcoala din Baia Sprie, iar la 12.00, s-a îndreptat spre casă. Drumul până acasă îl parcurgea de obicei în aproximativ 10 minute, astfel încat părinţii ei au intrat în panică în momentul în care aceasta nu a ajuns acasă nici după o oră.

Tiberius Stoica, tatăl fetiţei, a spus că au început să o caute, iar un băiat din zonă le-a spus că a văzut-o "cu 50.000 de lei în mână cum urcă singură pe o străduţă lăturalnică".

Paulina Muresan, mătuşa copilei, a declarat că în momentul în care a fost găsită avea "toată faţa lovită", iar bunica, Aurelia Lingurar, a spus că nepoata ei avea smulşi cerceii din urechi şi era "toată plină de sânge şi umflată".

Potrivit poliţiştilor, un astfel de caz nu a mai fost semnalat în Baia Sprie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici