Fetiţă de 9 ani, dată dispărută după ce a plecat la plimbare cu un căţel, a fost găsită teafără

Fata de 9 ani, care a dispărut de la domiciliul mătuşii sale, din Oradea, după ce a plecat că plimbe un căţel, a fost găsită, luni seara, de poliţişti, aceasta fiind teafără.

1686 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 9 ani, dată dispărută după ce a plecat la plimbare cu un căţel, a fost găsită teafără

Fetiţă de 9 ani, din Oradea, dispărută după ce a plecat la plimbare cu un căţel

Potrivit Poliţiei Bihor, fata de 9 ani, care a plecat luni dimineaţa de la domiciliul matuşii sale din Oradea, a fost găsită, în cursul serii, de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, pe raza localităţii bihorene Sânmartin, la o rudă
 
„Minora a fost găsită de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, pe raza localităţii bihorene Sânmartin, la o rudă a acesteia. A fost încredinţată familiei şi nu a fost victima vreunei infracţiuni”, au spus reprezentanţii IPJ Bihor.
 
Poliţiştii bihoreni au căutat-o pe fetiţa de 9 ani dispărută, luni dimineaţa, din Oradea, după ce aceasta a plecat la plimbare cu un căţel şi nu s-a mai întors la domiciliul mătuşii sale.

IPJ Bihor a transmis, luni, că oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Andra Irina Burlea, de 9 ani, din comuna Lăzăreni, localitatea Miheleu, judeţul Bihor, a plecat de la domiciliul mătuşii sale din Oradea, la plimbare cu un căţel, bichon alb, la 30 iulie 2018, în jurul orei 10,30 şi nu a mai revenit. Minora are aproximativ 1,45 – 1,50 m înălţime, 40 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr negru, drept, lung până la umeri, prins într-o coadă la spate, constituţie slabă, vorbeşte neinteligibil. Era îmbrăcată într-un tricou gri, pantaloni trei sferturi cu fustiţă roz, papuci din gumă, tip sabot, cu găurele, de culoare roz.
Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”
, se arată în documentul citat.

Poliţiştii bihoreni au subliniat că persoanele care pot oferi informaţii pot suna şi la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici