Fetiţă de zece ani înjunghiată mortal de un adolescent în timp ce mergea la biserică - VIDEO

O fetiţă în vârstă de zece ani dintr-o comună botoşăneană a fost înjunghiată, mortal, duminică dimineaţă, de un băiat în vârstă de 15 ani, cunoscut cu probleme psihice.

21 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de zece ani înjunghiată mortal de un adolescent în timp ce mergea la biserică - VIDEO

Fetiţă de zece ani înjunghiată mortal de un adolescent în timp ce mergea la biserică

Cazul în care o fată în vârstă de zece ani a fost înjunghiată mortal de un adolescent în vârstă de 15 ani a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Botoşani, Aurel Simion, a declarat corespondentului MEDIAFAX că băiatul este supus unei expertize psihiatrică, urmând să se stabilească dacă avea discernământ în momentul comiterii faptei.

El a spus că adolescentul a fost internat în Spitalul de Psihiatrie din Botoşani.

O fată în vârstă de zece ani din comuna botoşăneană Ştiubeni, care mergea duminică dimineaţă, spre Biserică, împreună cu fratele ei în vârstă de 12 ani, a fost înjunghiată mortal de un consătean în vârstă de 15 ani.

Potrivit unor surse din Poliţia Botoşani, băiatul era cunoscut cu probleme psihice şi acesta ar fi vrut să se răzbune pe familia fetei pe motiv că era umilit de membrii familiei respective.

Video stirileprotv.ro

Fratele fetei nu a reuşit să intervină pentru că a fost luat prin surprindere de gestul consăteanului.

Sursele citate au precizat că agresorul a fost reţinut, iar fratele, mama şi tatăl fetei ucise au fost duşi la spital în stare de şoc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici