Fetiţa diagnosticată cu gripă AH1N1 şi internată la Timişoara se simte bine

Directorul adjunct al Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, Adriana Socaci, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că starea fetiţei infectate cu virusul AH1N1 este bună, aceasta primind tratamentul corespunzător.

51 afișări
Imaginea articolului Fetiţa diagnosticată cu gripă AH1N1 şi internată la Timişoara se simte bine

Fetiţa diagnosticată cu gripă AH1N1 şi internată la Timişoara se simte bine

"Fetiţa este în continuare internată, primeşte tratamentul corespunzător şi este monitorizată de medici. Nu este un caz spectaculos, este bine şi credem că următoarele date le vom mai da despre ea la externare", a spus Adriana Socaci.

Potrivit sursei citate, fetiţa este internată într-unul din cele două saloane speciale pentru cazurile de gripă AH1N1.

Institutul Cantacuzino a confirmat, sâmbătă, un nou caz de gripă AH1N1, la o fetiţă venită de pe continentul nord-american la Timişoara, în 11 iunie, împreună cu străbunica ei, în prezent România având 14 cazuri de infectare cu noul virus gripal.

Fetiţa diagnosticată cu gripă AH1N1 după ce s-a întors de la Toronto a fost internată iniţial la spitalul din Reşiţa, fiind transferată la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara după ce s-a confirmat că este infectată cu noul virus gripal, a declarat directorul DSP Timiş, Horia Vermeşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici