Fetiţa răpită de tată în Chiajna, eliberată după 28 de ore

Fetiţa în vârstă de 5 ani, răpită de tată joi seara, în Chiajna, a fost salvată, vineri, după 28 de ore, de Poliţia Română.

434 afișări
Imaginea articolului Fetiţa răpită de tată în Chiajna, eliberată după 28 de ore

Fetiţa răpită de tată în Chiajna, eliberată după 28 de ore

Fetiţa în vârstă de 5 ani se află acum în custodia poliţiştilor, care au reuşit să o scoată pe copilă din casa unde era ţinută ostatică de tatăl său.

„Operaţiunea Poliţiei Române din Chiajna s-a încheiat. În urma activităţii de negociere a Poliţiei Române, fata se află în custodia poliţiştilor, în afara oricărui pericol”, a transmis, vineri, Poliţia Română.

De asemenea, şi bărbatul se află în custodia Poliţiei Române.

„În urma activităţilor derulate în cadrul operaţiunii, nici fetiţa, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări. Scopul misiunii a fost îndeplinit”, informează Poliţia.

Un bărbat s-a baricadat cu copila în vârstă de 5 ani în casă, după ce şi-a alungat şi lovit soţia, în Ilfov.

IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă, informează IGPR. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu fiica sa de 5 ani.

Eliberarea fetiţei a avut loc la scurt timp după ce în locuinţă a intrat o avocată cu care bărbatul a fost de acord să comunice.

După ce bărbatul a eliberat copilul, avocata, care nu a dorit să îşi decline identitatea, le-a spus jurnaliştilor că îl va reprezenta în continuare pe individ, pe care îl cunoaşte ca fiind „un om blând”. Aceasta a mai spus că din discuţiile cu fetiţa, mama ar fi fost cea care ar fi început, joi seara, scandalul. De asemenea, ea a mai spus că micuţa va rămâne, deocamdată, în grija bunicii şi a unei mătuşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fetiţiă,
răpire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici