Fetiţa violată de unchi se simte bine după operaţie

Tatăl fetei de 11 ani din judeţul Neamţ care a rămas însărcinată după ce a fost violată de unchiul ei a declarat corespondentului MEDIAFAX că după operaţia de întrerupere de sarcină a vorbit la telefon cu soţia sa, aflată în Anglia cu fetiţa, care l-a anunţat că aceasta se simte foarte bine.

129 afișări
Imaginea articolului Fetiţa violată de unchi se simte bine după operaţie

Fetiţa violată de unchi se simte bine după operaţie (Imagine: Mediafax Foto)

"Am vorbit cu soţia la telefon şi mi-a spus că totul este bine, operaţia a reuşit şi acum e bine, mănâncă, se joacă. Va veni acasă cam într-o săptămână, să vadă cum evoluează. Ni s-a luat o piatră de pe inimă. Acum e bine pentru toţi. Nu ştim nimic despre autor, ar merita pedeapsa maximă penru că o distrus un copil şi pe noi. Nu îl pot ierta niciodată. A distrus şi copilul, am şi cheltuit o grămadă", a declarat, sâmbătă Florin Vrânceanu, tatăl Florinei.

Operaţia de întrerupere de sarcină a fetei de 11 ani din Neamţ a fost realizată cu succes, vineri după-amiază, minora urmând să rămână în continuare în spitalul public din Londra unde a fost operată de o echipă de medici privaţi, potrivit unor surse medicale. Întreruperea de sarcină a avut loc într-o secţie privată a spitalului public în care a fost internată fata din Neamţ, finanţată de clinica Marie Stopes International, la care românca a apelat prima dată.

Fata din Neamţ urma să fie operată, iniţial, la Clinica Marie Stopes, care a anunţat însă, joi, că nu poate efectua avortul pentru că nu a găsit un specialist care să facă anestezie unei fete de 11 ani, având în vedere că instituţia medicală face avorturi, în general, pentru fete de peste 12 ani. Deoarece specialistul anestezist ar fi fost disponibil de-abia săptămâna viitoare, clinica a decis s-o trimită pe minoră în altă parte şi să-i acopere costurile operaţiei.

Astfel, Florina V. din Neamţ a ajuns la un spital public din Londra, însă într-o secţie privată finanţată de Marie Stopes.

Fetiţa de 11 ani din satul Poieni, comuna nemţeană Piatra Şoimului, rămasă însărcinată după ce a fost violată de unchiul ei, a plecat, duminică dimineaţă, cu avionul în Anglia pentru întreruperea sarcinii.

Tânărul care a violat-o a dispărut de acasă, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă în lipsă. De asemenea, el a fost dat în urmărire.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici