Fii AmbasaDOR de Ziua Dorului. Cornel Ilie: Anul acesta vrem să ajungă la şi mai multă lume, să o transformăm în sărbătoare naţională - VIDEO / FOTO

Acum un an, pe 13 mai, trupa VUNK a iniţiat Ziua Dorului, un îndemn de conştientizare a trairilor pe care le purtam zilnic şi spre îndeplinirea dorului, iar anul acesta, pentru că ”iniţiativa a fost foarte bine primită de public”, formaţia doreşte să o transforme în sărbătoare naţională.

871 afișări
Imaginea articolului Fii AmbasaDOR de Ziua Dorului. Cornel Ilie: Anul acesta vrem să ajungă la şi mai multă lume, să o transformăm în sărbătoare naţională - VIDEO / FOTO

Fii AmbasaDOR de Ziua Dorului.

”Am creat Ziua Dorului acum un an şi am realizat cu bucurie că iniţiativa a fost foarte bine primită de public”, a declarat Cornel Ilie pentru MEDIAFAX.

Întrebat daca VUNK pregăteşte şi o surpriză muzicală pentru fani cu ocazia Zilei Dorului, acesta a spus că nu doresc să atragă atenţia asupra lor, ci că vor ca lumea ”să înveţe să se uite în interiorul lor”.

”Nu vrem să atragem atenţia asupra noastră ci asupra ideii în sine, a emoţiei, ne dorim ca lumea să înveţe să se uite în interiorul lor. Nimeni nu înţelege mai bine decât românii emoţiile cuvantului DOR”, a motivat artistul iniţiativa trupei VUNK.

”Sperăm ca la anul Ziua Dorului să fie o sărbătoare legală. Dorul, atat de specific nouă, înglobează o multitudine de trăiri şi nu este marcat concret. Vrem să mergem pe drumul firesc, iar Ziua Dorului să fie prima sărbătoare naţională care să devină o sărbătoare internaţională.” a mai declarat artistul.

”Acum un an am creat Ziua Dorului (sărbătoare care nu există nicăieri în lume), pe 13 mai. A fost preluată de foarte multă lume, mult mai mulţi decăt ne aşteptam, ajungând să posteze în acea zi personalităţi ca Nadia Comăneci, Inna, Mădălina Ghenea , instituţii mari din ţară, trusturi de presă etc. Asta pe lângă endorserii ‘oficiali’ Andreea Esca, Dan Negru, Irina Păcurariu, Andreea Raicu, Dana Săvuică, Amalia Năstase, Razvan Mazilu şi mulţi alţii. Anul acesta vrem să ajungă la şi mai multă lume, să o transformăm în sărbătoare naţională. Pentru toţi cei care vor să dea mai departe ideea noastră, le-am pregătit nişte coveruri(ataşate), cu titlul de ‘ambasaDOR’.” se precizează în comunicatul trimis către MEDIAFAX.

Acesta este imnul pentru Ziua Dorului

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici