Fiica unei paciente internate la „Matei Balş” spune că a dus o aerotermă la spital, pentru că era frig

  • Fiica unei paciente internate la Spitalul „Matei Balş” a declarat, vineri, că a dus o aerotermă în salonul unde era internată mama ei.
  • Aceasta spune că a primit acordul spitalului, pentru că era frig.
  • Cinci persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balş”, din Capitală.
3701 afișări
Imaginea articolului Fiica unei paciente internate la „Matei Balş” spune că a dus o aerotermă la spital, pentru că era frig

Fiica unei paciente internate la „Matei Balş” spune că a dus o aerotermă la spital, pentru că era frig

În contextul în care, pe surse, se spune că incendiul de la Spitalul „Matei Balş” a pornit de la o aerotermă, fiica unei femei internate în pavilionul 5, la etajul 3 al Spitalului confirmă că a dus o astfel de sursă de încălzire la spital.

„Am rugat personalul medical să îi duc o aerotermă. Da, i-am dus o aerotermă săptămâna trecută, miercuri. Era frig. Mama mea nu se putea scula din pat, nu avea termometru, nu ştiu câte grade erau. A fost în pavilionul 5, etajul 3. Mama mea mi-a spus că este frig. Şi eu am cerut voie să îi duc o aerotermă”, a spus femeia, jurnaliştilor.

Întrebată ce i-au spus reprezentanţii Spitalului, acesta a afirmat: „Mi-au spus că pot să îi duc o aerotermă”.

Cinci persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balş”, din Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici