Fiica unuia dintre locotenenţii lui Cozma s-a sinucis - VIDEO

Fiica în vârstă de 13 ani a lui Constantin Creţan, preşedintele Ligii Miron Cozma din Rovinari, internată, marţi seară, în stare foarte gravă după ce a luat o mare cantitate de medicamente, a murit în cursul nopţii de marţi spre miercuri

101 afișări
Imaginea articolului Fiica unuia dintre locotenenţii lui Cozma s-a sinucis - VIDEO

Fiica unuia dintre locotenenţii lui Cozma s-a sinucis - VIDEO

Reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, unde era internată fata, au declarat, miercuri dimineaţă, că medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea acesteia.

Vasilica Creţan, în vârstă de 13 ani, a fost adusă la spitalul din Târgu Jiu marţi seară, după ce medicii de la spitalul din Rovinari încercaseră să o resusciteze. Fata a fost găsită în comă de către familie, care a chemat ambulanţa pentru a o transporta la spital.

Dr. Liliana Puiu Crăciun de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a spus că fata a luat o doză mare de medicamente, circa 150 de tablete de xiofor.

La rândul său, Constantin Creţan a precizat că medicamentele luate de fată reprezentau tratamentul său pentru diabet.

Preşedintele Ligii Miron Cozma a spus că fiica sa a luat decizia de a se sinucide probabil din cauza unei note de şapte primită marţi la şcoală.

"Nu ştiu care ar putea fi cauzele exacte. Se pare că a luat o notă de 7 la şcoală şi asta a marcat-o mai mult. Ea era şi o fire mai timidă, avea note foarte bune în general, iar acum s-a întâmplat nenorocirea aceasta", a declarat Constantin Creţan.

 Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici