Final nefericit pentru patru hoţi care au jefuit o casă în Sibiu. Mascaţii au intervenit în forţă VIDEO

  • Patru tineri, prinşi de mascaţi după ce au jefuit o casă din Sibiu.
  • Aceştia furaseră bijuterii în valoare de circa 1.000 euro.
  • Poliţiştii au intervenit în forţă, imobilizându-i pe cei patru.
5965 afișări
Imaginea articolului Final nefericit pentru patru hoţi care au jefuit o casă în Sibiu. Mascaţii au intervenit în forţă VIDEO

Mascaţii au intervenit în forţă SURSA: Captură ecran Poliţia Română/Facebook

Intervenţie în forţă a poliţiei în Sibiu, unde patru hoţi au fost prinşi când încercau să fugă după ce au jefuit o locuinţă din oraş, informează Poliţia Română
 
„Joi, 11 iunie a.c., doi bărbaţi, în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, din judeţul Maramureş, ar fi pătruns într-o locuinţă din Sibiu, de unde ar fi sustras bijuterii (două perechi de cercei şi două pandantive) şi bani, în valoare de aproximativ 1.000 de euro”, a transmis Poliţia Română. 
Transportul celor doi la şi de la locul faptei ar fi fost asigurat de alţi doi maramureşeni, o femeie, de 33 de ani şi un bărbat, de 34 de ani.
 
Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate. Faţă de persoanele în cauză, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.
 
„Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din Sfântu Gheorghe şi al poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale - I.P.J. Sibiu. Suportul de specialitate al acţiunii a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române”, au mai transmis autorităţile. 
 
 
                         

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici