Firea, despre evacuarea Spitalului Foişor: Imaginile par dintr-o ţară în lumea a treia

  • Imaginile cu evacuarea pacienţilor de la Spitalul „Foişor” din Capitală „par dintr-o ţară din lumea a treia”, spune senatorul PSD, Gabriela Firea, vineri seara.
  • Spitalul a fost evacuat pentru că de sâmbătă aici vor fi aduşi pacienţi cu COVID-19.
639 afișări
Imaginea articolului Firea, despre evacuarea Spitalului Foişor: Imaginile par dintr-o ţară în lumea a treia

Firea, despre evacuarea spitalului

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a avut o reacţie dură, vineri seara, după ce a văzut imaginile cu evacuarea Spitalului „Foişor”, din Capitală, spunând că acest lucru, făcut noaptea, este un act „criminal”, „inuman”.

„Criminal! Inuman! În miez de noapte, pacienţii operaţi la Spitalul de ortopedie „Foişor” sunt scoşi în stradă! Iar cei programaţi la operaţie, trimişi acasă!! Dezastrul provocat de ministrul Voiculescu trebuie oprit urgent! Imaginile par dintr-o ţară din lumea a 3-a, dintr-un stat bananier, însă din păcate sunt din Capitala României! Voiculesuc, demisia! Urgent”, spune Firea, pe Facebook.

Spitalul Foişor din Bucureşti devine spital COVID, pacienţii non-COVID fiind mutaţi în alte unităţi spitaliceşti vineri seara. Ordinul de evacuare a spitalului a fost transmis în cursul zilei, spune Raed Arafat, fără a preciza ora.

Spitalul Foişor are o secţie de terapie intensivă de 21 de paturi şi are 200 de paturi pe oxigen, a declarat la Antena 3 secretarul de stat Raed Arafat. „Sub jumătate din secţia de terapie intensivă era ocupată. Sâmbătă dimineaţă spitalul va începe să primească pacienţi COVID”, a spus Arafat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici