Firea, după ce a fost surprinsă cu un calorifer electric în biroul Primăriei: Vedeta postării, un biet calorifer. Cuvintele sunt prea sărace să-mi spun nemulţumirea

Gabriela Firea s-a arătat nemulţumită de faptul că vedeta filmării sale postate pe Facebook a fost „un biet calorifer” şi nu proiectele de infrastructură, explicând că sunt situaţii când este nevoie de calorifer, mai ales că a fost răcită în ultimele zile.

2752 afișări
Imaginea articolului Firea, după ce a fost surprinsă cu un calorifer electric în biroul Primăriei: Vedeta postării, un biet calorifer. Cuvintele sunt prea sărace să-mi spun nemulţumirea

Firea: Vedeta postării a fost un biet calorifer. Cuvintele sunt prea sărace să-mi spun nemulţumirea

„Vedeta postării de ieri, a live-ului, nu a fost nici Ciurel, nici prelungirea Ghencea, nici Fabrica de Glucoză niciun alt proiect de infrastructură, ci un calorifer. Un biet calorifer. Haideţi să vă arăt în prim plan caloriferul. Dacă aceasta este şi noua presă din România, dacă este şi noua politică de a face comentarii pe seama unui politician sau a unui om din administraţie, cuvintele sunt prea sărace în conţinut pentru a-mi spune cu adevărat nemulţuirea faţă de acest tip de reacţie neserioasă”, a spus Gabriela Firea într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

Potrivit primarului Capitalei, sunt situaţii când are nevoie de un calorifer în birou.

„În cazul în care doreaţi să transmiteţi mesaje negative despre RADET: nu, nu suntem racordaţi la reteaua de termoficare. Avem la Primăria Capitalei o centrală proprie. (...) Am fost bolnavă, am fost răcită”, a mai punctat edilul.

Precizările vin după ce Gabriela Firea a apărut, luni, într-o filmare pe Facebook, din biroul de la Primăria Capitalei, în care se vede un calorifer electric, semn că inclusiv în instituţia pe care o conduce sunt probleme din cazua sistemului de termoficare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
calorifer,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici