Firea face apel la Dragnea să-l calmeze pe primarul de sector care ar fi aruncat cu o sticlă de apă/ Mutu: A fost o discuţie mai aprinsă

Gabriela Firea a făcut apel la Liviu Dragnea să îl calmeze pe Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, care ar fi aruncat o sticlă cu apă spre viceprimarul Aurelian Bădulescu şi l-ar fi împins, cel din urmă ripostând. Firea a mai spus că se doreşte decapitarea lui Bădulescu pentru că a susţinut-o.

4212 afișări
Imaginea articolului Firea face apel la Dragnea să-l calmeze pe primarul de sector care ar fi aruncat cu o sticlă de apă/ Mutu: A fost o discuţie mai aprinsă

Firea face apel la Dragnea să-l calmeze pe primarul de sector care ar fi aruncat cu o sticlă de apă: „Politica nu se face cu pumnul”

„Cât priveşte şedinţa care trebuia să înceapă la 11 şi să fie în desfăşurare şi votate deja proiectele, aşteptăm să se termine bătaia provocată de domnul Mutu. (...) Mi-a transmis Poliţia Locală că domnul Mutu a ridicat vocea, şi că domnul Mutu a aruncat cu o sticlă cu apă, nu cu un pahar cu apă şi l-a împins. Bineînţeles că domnul Bădulescu a ripostat. Fac apel la domnul Dragnea să îl calmeze pe domnul Mutu. Să îl trimită la treabă acolo la sectorul 6. Politica şi administraţia nu se fac cu pumnul. Dacă domnul Mutu nu a aflat, domnul Dragnea nu a aflat, poate se mai informează”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Potrivit primarului general, se doreşte „decapitarea” viceprimarului Aurelian Bădulescu.

„Interesul e unul singur pentru faptul că Bădulescu m-a apărat în disputa politică cu domnul Dragnea, i s-a spus că îi va fi retrasă susţinerea politică. Acum se doreşte în forţă decapitarea viceprimarului Bădulescu, cu forţa. Nu cred că e normal, iar tot acest spectacol îl oferim nu e în folosul cetăţenilor. Domnul Mutu îi ţine captivi pe consilierii generali ai PSD şi nu le dă drumul până nu promit că vor vota susţinerea înlăturării domnul Bădulescu. Îi ţine sub ameninţarea că vor pierde calitatea de consilier general”, a mai spus Firea.

Precizările vin după ce viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul Sectorului 6 şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, au fost protagoniştii unui scandal care se pare că s-a lăsat şi cu lovituri în biroul PSD din cadrul Primăriei. Pentru a aplana conflictul, au intervenit agenţii Poliţiei Locale.

Incidentul vine pe fondul scandalului iscat de retragerea sprijinului politic de către PSD pentru Aurelian Bădulescu. Gabriel Mutu a cerut în CGMB de joi să fie introdusă pe ordinea de zi a şedinţei proiect de hotărâre ce prevede destituirea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar al Capitalei..

Viceprimarul Bădulescu a declarat cu o seară în urmă că a minţit la Parchetul General în cadrul audierilor legate de protestul din 10 august 2018 pentru a apăra partidul.

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6: A fost o discuţie mai aprinsă, nu altercaţie

Primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că nu a fost implicat într-o altercaţie cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, ci a fost o discuţie mai aprinsă, iar legat de afirrmaţiile viceprimarului potrivit cărora domnia sa ar fi lovit primul, spune să le explice Bădulescu.

"A fost o discuţie mai aprinsă, nu altercaţie", a declarat Gabriel Mutu, pentru MEDIAFAX.

Întrebat dacă este adevărat că a existat totuşi şi violenţă fizică, Mutu a răspuns: "Să vă spună sursele, dacă luaţi pe surse. S-a explicat de ambele părţi care este legislaţia şi asta a fost discuţia".

Chestionat cu privire la declaraţia viceprimarului Bădulescu, care striga "Tu ai dat primul", Mutu a afirmat: "Întrebaţi-l pe dânsul la ce se referă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici