Firea: I-am trimis scrisori lui Orban, dar nu mi-a răspuns. Îmi sapă groapa, dar va cădea singur în ea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, miercuri seara, că i-a solicitat premierului Ludovic Obran să o primească în audienţă, pentru a discuta despre bugetul Capitalei, însă a fost refuzată, edilul explicând că şeful Executivului îi „sapă groapa, dar va cădea singur în ea”.

1294 afișări
Imaginea articolului Firea: I-am trimis scrisori lui Orban, dar nu mi-a răspuns. Îmi sapă groapa, dar va cădea singur în ea

Firea: I-am trimis scrisori lui Orban, dar nu mi-a răspuns. Îmi sapă groapa, dar va cădea singur în ea

„I-am cerut audienţă (lui Ludovic Obrna - n.red.), i-am scris scrisori, i-am explicat care e situaţia bugetului Primăriei Municipiului Bucureşti, că bucureştenii contribuie cu 25% din PIB. Domnia sa nu mi-a răspuns absolut deloc. De câte ori are ocazie face afirmaţii strict politice. Vrea să potenţeze alţi candidaţi. Cred că mă evită (...) pentru că ştie că sunt bine pregătită. Ce nu înţeleg îi rog pe specialişti să îmi explice, citesc foarte mult, lucru care nu e caracteristic unor politicieni ajunşi la guvernare”, a spus Gabriela Firea, miercuri seara, la România TV.

Edilul Capitalei a mai precizat că Ludovic Orban încearcă să promoveze un candidat PNL pentru alegerile locale, programate în iunie 2020.

„Domnul Obran îmi sapă groapa pentru alegerile locale, dar va cădea el în ea sau candidatul lui”, a adăugat Firea.

Nu este prima dată când Gabriela Firea face astfel de afirmaţii la adresa premierului. Motivul care stă la baza acestora este că Ludovi Obran a refuzat să aloce 1,5% din PIB pentru bugetul Primăriei Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
orban,
buget

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici