Firea merge mai departe cu programele sociale: În ciuda dificultăţilor financiare, nu voi opri plăţile pentru copii şi fertilizare in vitro

Primarul Gabriela Firea a anunţat, marţi, că nu vor fi oprite plăţile lunare pentru programele derulate de Primăria Capitalei pentru copii şi cupluri, chiar dacă municipalitatea trece printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar.

472 afișări
Imaginea articolului Firea merge mai departe cu programele sociale: În ciuda dificultăţilor financiare, nu voi opri plăţile pentru copii şi fertilizare in vitro

Firea:În ciuda dificultăţilor financiare, nu voi opri plăţile pentru copii şi fertilizare in vitro

„In ciuda zvonurilor alarmiste si a dificultatilor financiare, NU voi opri platile lunare pentru copiii si adultii cu dizabilitati, gravide, copii nou-nascuti, fertilizare in vitro, tineri casatoriti, consultatii stomatologice pentru copii, familii monoparentale, chiria pentru victimele violentei domestice etc”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Potrivit primarului general, în ultimii trei ani, 140.000 de bucureşteni au beneficiat de sprijin financiar în valoare de 153 de milioane de euro, sume acordate de Primăria Capitalei prin Direcţia de Asistenţă Socială, Centrul pentru Tineret şi Centrul pentru Seniori.

„174 de copii au venit pe lume prin programul de fertilizare in vitro „O şansă pentru cuplurile infertile” derulat prin ASSMB. Până în prezent, au fost depuse şi aprobate 1544 de dosare în cadrul FIV 1 şi FIV 2”. Am avut o întâlnire de lucru cu toti coordonatorii programelor sociale şi de sănătate gestionate de Primăria Capitalei prin instituţiile subordonate. Astfel de întâlniri periodice au loc pentru a verifica stadiul programelor şi pentru a discuta din timp, acolo unde e cazul, posibile soluţii pentru eventualele probleme apărute în derularea acestora”, a mai explicat primarul.

Astfel de stimulente vor fi acordate în continuare, anunţă Gabriela Firea.

„Deşi nu este cea mai bună perioadă financiară pentru Capitală, continuăm să investim în plan social şi în sănătatea bucureştenilor, sunt programe şi proiecte de succes, cu o rată mare de accesare, extrem de utile pentru oameni”, a mai punctat Firea.

Taguri:
firea,
plăţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici