Firmă suceveană cercetată pentru înşelarea a zeci de persoane cu locuri de muncă în străinătate

Reprezentanţii unei firme cu punct de lucru în municipiul Suceava sunt cercetaţi pentru înşelăciune după ce circa 60 de persoane au reclamat că au plătit între 300 şi 500 de euro pentru contracte de muncă în străinătate, dar aceste promisiuni nu s-au concretizat.

145 afișări
Imaginea articolului Firmă suceveană cercetată pentru înşelarea a zeci de persoane cu locuri de muncă în străinătate

Firmă suceveană cercetată pentru înşelarea a zeci de persoane cu locuri de muncă în străinătate

Aproximativ 60 de persoane au prostestat, sâmbătă după-amiază, în faţa sediului societăţii respective din Suceava, arătând că au fost înşelate de către reprezentanţii firmei care le-au promis locuri de muncă în străinătate, încasându-le diverse sume drept comisioane.

Potrivit Poliţiei judeţene Suceava, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a constatat că societatea are un punct de lucru amplasat în municipiul Suceava având ca obiect de activitate "selecţionare şi plasare forţă de muncă în străinătate", iar uşa de acces în clădire era încuiată.

În faţa punctului de lucru, în stradă, cele 60 de persoane au protestat nemulţumite că au fost înşelate de respectiva firmă, care în schimbul comisioanelor achitate, între 300 şi 500 de euro, le-a promis contracte de muncă în străinătate, lucru care nu s-a concretizat.

Protestatarii au arătat că nu au mai fost contactate şi nu au reuşiit să contacteze vreun reprezentant al societăţii.

Împotriva reprezentanţilor firmei au fost depuse mai multe plângeri penale, iar în acest caz Serviciul de Investigarea Fraudelor din IJP Suceava face cercetări pentru înşelăciune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici