Fiul lui Nuţu Cămătaru, trimis în judecată într-un dosar în care s-au făcut cercetări privind înjunghierea unui bărbat

Procurorii bucureşteni l-au trimis în judecată pe fiul lui Nuţu Cămătaru, Ion - Nuţu Balint, într-un dosar în care s-au făcut cercetări privind înjunghierea unui bărbat în restaurantul Milionar Dollars din Capitală, în septembrie 2010.

176 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Nuţu Cămătaru, trimis în judecată într-un dosar în care s-au făcut cercetări privind înjunghierea unui bărbat

Fiul lui Nuţu Cămătaru, trimis în judecată într-un dosar în care s-au făcut cercetări privind înjunghierea unui bărbat (Imagine: Shutterstock)

Prin rechizitoriul nr. 4573/P/2010 de luni, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti l-au trimis în judecată, areastat în lipsă pe Ion - Nuţu Balint, acuzat de tenativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează, marşi, Parchetul Capitalei.

Tot pentru aceleaşi infracţiuni a fost trimis în judecată şi George Apostol.

Anchetatorii au stabilit că cei doi se aflau în 19 septembrie 2010 în incinta unui restaurant şi împreună cu Nicolae Florin Drăguşin au înjunghiat un bărbat, punându-i acestuia viaţa în pericol.

După finalizarea unei părţi a cercetărilor, procurorii i-au trimis în judecată pe Nicolae Florin Drăguşin, zis Silică, pentru tentativă de omor calificat, ultraj şi tulburarea ordinii publice, pe Viorel Ilie, zis Vivi, pentru favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă, pe Corneliu Ştefan pentru favorizarea infractorului şi nedenunţarea unor infracţiuni şi pe Monica Constantinescu, zisă Mona, pentru mărturie mincinoasă.

Totodată, cercetările privindu-i pe Nuţu Ion Balint şi George Apostol s-au făcut într-un dosar separat de cel constituit iniţial, cauză în care au mai fost anchetaţi Cezar Marian Clichici, zis Sârmă, Florian Niţă, zis Riţi, Lenuţa, zisă Lili, Florin Stoian, zis Salam, pentru infracţiunea de mărturie mincinoasă, precum şi Adrian Simionescu, zis Adi Minune pentru favorizarea infractorului.

După trimiterea în judecată a lui Balint şi Apostol - necesară datorită stării de arest - procurorii vor continua cercetările într-un al treilea dosar disjuns, faţă de Florin Stoian, zis Salam, pentru infracţiunea de mărturie mincinoasă, Adrian Simionescu, zis Adi Minune pentru favorizarea infractorului şi alte persoane, printre care bodyguarzi şi angajaţi ai localului.

În dimineaţa zilei de 19 septembrie, în jurul orei 6.00, partea vătămată Marian Naca a fost înjunghiat cu un cuţit în toaleta pentru femei a restaurantului Milionar Dollars din Capitală, după ce anterior avusese un schimb de replici cu o persoană din anturajul lui Ion Nuţu Balint, zis Nuţulică.

Victima lucrase ca bodyguard la acest restaurant până la începutul lui 2010 şi se afla în locaţia respectivă pentru a se întâlni cu foşti colegi ai săi şi cu prieteni.

Potrivit anchetatorilor, Naca a stat la masă cu mai multe persoane, printre care Adi Minune şi Florin Salam şi câteva femei. La o altă masă din restaurant, lângă scenă, se afla grupul de persoane din care făceau parte Ion Nuţu Balint, George Apostol, Nicolae Florin Drăguşin şi Monica Constantinescu.

Aceasta din urma nu a stat în permanenţă la masa lui Nuţulică şi a mers şi la alte mese, între care şi masa victimei. Potrivit anchetatorilor, între Naca, cunoscut şi drept "Italianul" şi Nicolae Florin Drăguşin a avut loc o dispută verbală spontană după ce aceştia s-au lovit accidental pe culoarul dintre mese. Anchetatorii arată că Drăguşin i-a povestit incidentul lui Ion Nuţu Balint şi că, ulterior, în jurul orei 8.15-8.30, când Mona şi cu o altă femeie au mers la toaleta restaurantului, "Italianul" le-a însoţit. Aici s-a întâlnit Ion Nuţu Balint, George Apostol, Nicolae Florin Drăguşin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici