Video Fiul senatorului Iorga a lăsat un bilet de adio - anchetatori (video ProTv)

Marian Iorga, unul dintre fiii senatorului PRM Nicolae Iorga, care a fost găsit spânzurat în casa de vacanţă a familiei, din localitatea covăsneană Lunca Mărcuşului, a lăsat un bilet de adio prin care şi-a justificat gestul, au confirmat, miercuri, anchetatorii.

1 afișare

Contactat telefonic de corespondentul MEDIAFAX, procurorul de caz Felix Coman de la Parchetul Tribunalului Covasna a declarat, miercuri dimineaţă, că trupul neînsufleţit al tânărului, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit, marţi după-amiază, în şura casei de vacanţă a familiei Iorga, din localitatea covăsneană Lunca Mărcuşului, comuna Dobârlău.

Potrivit sursei citate, au fost începute cercetările în acest caz, va fi întocmit actul medico-legal, iar până în prezent nu există nici o suspiciune de omor.

Procurorul Felix Coman a confirmat că înainte de a se spânzura tânărul a lăsat pe o masă şi un bilet de adio prin care îşi justifica gestul. Procurorul nu a dorit să ofere detalii despre conţinutului biletului, susţinând că "e vorba de motive personale”.

Întrebat dacă senatorul Iorga a fost cel care a găsit trupul neînsufleţit al tănărului, procurorul Coman a răspus: "se pare că dânsul l-a găsit".

Surse judiciare afirmau, marţi seara, că Marian Iorga s-ar fi sinucis din cauza unor probleme sentimentale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici