Fiul unui fost poliţist, snopit în bătaie în faţa unei şcoli din Alexandria

Un elev în clasa a 8-a la Şcoala Gimnazială nr.7 din Alexandria, fiul unui fost poliţist din Teleorman, a fost bătut, miercuri, în faţa şcolii, de fratele unui coleg cu care avusese un conflict. La bătaie a asistat, fără să intervină, tatăl băiatului care lovea.

2609 afișări
Imaginea articolului Fiul unui fost poliţist, snopit în bătaie în faţa unei şcoli din Alexandria

Fiul unui fost poliţist, snopit în bătaie în faţa unei şcoli din Alexandria

Martorii spun că un băiat în vârstă de 15 ani, elev al Şcolii Gimnaziale nr.7 din Alexandria, premiant şi campion la dans sportiv, a fost aşteptat în faţa şcolii de către familia unui coleg de-al său.

Un băiat de 17 ani, fratele unui coleg al elevului bătut, a început să dea în acesta cu pumnii, iar tatăl său a asistat la bătaie fără să intervină.

Elevul bătut este fiul unui poliţist din Teleorman, care a mers imediat la faţa locului, pentru a înţelege ce s-a întâmplat.

Directorul şcolii, Diana Sferle, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a discutat atât cu agresorii, cât şi copilul bătut. Practic, spune directorul. în urmă cu trei săptămâni elevul de 15 ani era pe hol, iar un coleg a început să-l imite. Băiatul de 15 ani l-a împins în joacă pe cel care-l imita şi acesta a căzut. „După aceea, copiii s-au împrietenit. Dar se pare că familia a considerat altceva. Tatăl s-a întors recent din străinătate şi a zis să se ducă şi el cu băiatul mai mare să îşi facă dreptate", a declarat Dana Sferle.

Aceasta a adăugat că cei doi băieţi au fost separaţi de gardian, în timp ce directorul adjunct a ieşit în curtea şcolii şi l-a luat de acolo pe părinte, „pentru că părintele stătea în spate şi asista la bătaie. (...) Părintele spune că regretă fapta”.

Băiatul lovit nu a avut nevoie de spitalizare, chiar dacă spune că nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat.

La rândul său, gardianul şcolii spune că îi este greu să înţeleagă cum a putut un adult să asiste la o astfel de bătaie: „Da, eu l-am salvat. Copilul ăla e un copil foarte bun, numai suflet este. Cum să-l baţi aşa, nu înţeleg. Am ajuns imediat la ei şi am încercat să-i despart, iar tatăl, bărbat în toată firea, îl supraveghea pe ăsta de 17 ani să-l bată pe copil. Mi-e greu să înţeleg".

Incidentul a fost anunţat la Poliţia Alexandria şi se fac cercetări.

Taguri:
elev,
bătaie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici