Florentin Pandele s-a urcat pe un scaun pentru a ţine discursul la deschiderea anului şcolar

Dacă acum trei ani a ales să se urce pe catedră pentru a le vorbi copiilor la început de an şcolar, primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele a optat în acest an pentru un scaun, pe care s-a urcat pentru a ţine discursul din prima zi de şcoală.

2138 afișări
Imaginea articolului Florentin Pandele s-a urcat pe un scaun pentru a ţine discursul la deschiderea anului şcolar

Florentin Pandele şi-a ţinut discursul la deschiderea anului şcolar urcat pe un scaun

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a surprins din nou în prima zi de şcoală. Edilul a fost prezent, luni, la şcoala gimnazială nr 3, Pipera-Voluntari, unde s-a urcat pe un scaun pentru a le vorbi copiilor din curtea şcolii.

Primarul din Voluntari a creat o controversă în urmă cu trei ani, tot în prima zi de şcoală, atunci când s-a urcat pe o catedră în timpul discursului din prima zi de şcoală.

Pandele a devenit ţinta glumelor pe reţelele de socializare în trecut, asta după ce şi-a ţinut un discurs pe o scară susţinută de doi bărbaţi.

În urmă cu trei ani, în 2016, Pandele s-a urcat cu picioarele pe catedră „ca să-l vadă toată lumea”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici