Focar de Covid la încă o primărie de Capitală. Funcţionarii, somaţi să respecte regulile sanitare

  • Mai mulţi angajaţi din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmaţi pozitiv la testul Covid în ultimele zile.
  • Edilul Cristian Popescu Piedone i-a somat pe funcţionari să respecte cu stricteţe măsurile impuse pentru limitarea răspândirea COVID-19,
386 afișări
Imaginea articolului Focar de Covid la încă o primărie de Capitală. Funcţionarii, somaţi să respecte regulile sanitare

Focar de Covid la încă o primărie de Capitală. Funcţionarii, somaţi să respecte regulile sanitare

Mai mulţi angajaţi din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmaţi pozitiv la testul SARS-COV-2 în ultimele zile. Mai exact, este vorba de 7 persoane din cadrul Direcţiei Resurse Umane şi o persoană de la Direcţia de Investiţii. S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toţi colegii celor doi funcţionari care au intrat în contact direct cu aceştia să fie testaţi. Din fericire, rezultatul testelor a fost negativ”, anunţă Primăria Sectorului 5.

Potrivit sursei citate, toate spaţiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate de o firmă specializată.

„Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le solicită din nou angajaţilor să respecte cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască de protecţie în permanenţă. Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măştii, importanţa igenizării mâinilor şi modalităţile de înscriere în campania de vaccinare şi importanţa acesteia”, transmite Primăria Sectorului 5.

Un focar de Covid 19 a apărut joi la Primăria Sectorului 6 din Bucureşti. Mai mulţi salariaţi ai instituţiei s-au infectat, conform rezultatelor testelor rapide. În perioada următoare activitatea Primăriei va fi afectată, avertizează autorităţile locale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici