Focar de Covid la Şcoala de Agenţi de Poliţie Câmpina. 29 de cazuri confirmate

Un focar de Covid a fost înregistat la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, unde au fost depistate 29 de cazuri pozitive, a anunţat luni Prefectura Prahova.

815 afișări
Imaginea articolului Focar de Covid la Şcoala de Agenţi de Poliţie Câmpina. 29 de cazuri confirmate

Potrivit Prefecturii, este vorba de 2 angajaţi şi de 27 de elevi, care au fost depistaţi pozitiv. Aceştia au rămas în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicului.

În ultimele 24 de ore, în Prahova au fost confirnate 98 de noi cazuri de Covid şi au fost înregistrate 5 decese.

Conform autorităţilor, este vorba de doi bărbaţi, 51 şi 80 ani, şi de trei femei, 71-81 ani, nevaccinaţi.

De la începuul pandemiei, în judeţ au fost confirmate 64.734 de cazuri şi 2.692 de decese.

Incidenţa în judeţ este de 1,04 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici