Focar uriaş de CORONAVIRUS la o fabrică de vagoane din Drobeta-Turnu Severin: 119 persoane infectate

  • Un focar de 119 persoane infectate cu noul coronavirus a fost depistat la o fabrică de vagoane din Drobeta-Turnu Severin.
  • Ultimele aproape 60 de cazuri s-au înregistrat de vineri până sâmbătă.
  • Societatea a fost închisă din data de 17 iulie, încă de la primele 5 cazuri pozitive înregistrate.
12205 afișări
Imaginea articolului Focar uriaş de CORONAVIRUS la o fabrică de vagoane din Drobeta-Turnu Severin: 119 persoane infectate

Focar uriaş de CORONAVIRUS la o fabrică de vagoane din Drobeta-Turnu Severin: 119 persoane infectate

Conform DSP Mehedinţi, au fost înregistrate până în prezent 119 cazuri de îmbolnăvire, din care 57 înregistrate în ultimele 24 ore.

Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi a dispus carantinarea la domiciliu pentru toţi angajaţii, pentru care nu au fost primite încă rezultatele testelor şi familiile acestora.

De asemenea, s-a dispus carantină la domiciliu pentru toţi contacţii persoanelor pozitive.

Presa locală scrie că este vorba despre o fabrică de vagoane din Drobeta-Turnu Severin, cu aproximativ 500 de angajaţi.

În judeţul Mehedinţi, de la începutul epidemiei au fost testate 8.327 persoane, din care au fost 7.782 probe negative, 531 probe pozitive şi 14 probe în lucru.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici