Focuri de armă în Botoşani, în apropierea frontierei dintre România şi Ucraina. Contrabandiştii au reuşit să fugă

  • Patru focuri de armă au fost trase în timpul unei misiuni a poliţiştilor de frontieră desfăşurată în apropierea graniţei cu Ucraina.
  • Agenţii au încercat să prindă un grup de contrabandişti de ţigări.
376 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în Botoşani, în apropierea frontierei dintre România şi Ucraina. Contrabandiştii au reuşit să fugă

Contrabandiştii au abandonat marfa în pădure

Incidentul s-a produs în apropierea localităţii Pomârla din judeţul Botoşani. Poliţiştii de frontieră aveau informaţii că prin zonă urma să treacă un transport de ţigări de contrabandă.

Oamenii legii au supravegheat zona şi au observat mai multe persoane care se deplasau dinspre marginea localităţii Pomârla către interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase. Deşi poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, contrabandiştii au reuşit să fugă în pădure.

„Au fost observate mai multe persoane care se deplasau din marginea localităţii Pomârla către interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase. La vederea poliţiştilor de frontieră, profitând de condiţiile meteo şi de întuneric, persoanele au abandonat coletele şi au fugit în pădurea din apropiere. Deoarece persoanele nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare fiind trase patru focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Contrabandiştii au abandonat în pădure 120.000 de ţigarete în valoare de 60.100 de lei.

În acest caz, a fost deschis dosar penal de contrabandă, iar poliţiştii încearcă să-i identifice pe fugari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici