Focuri de armă în Bucureşti. Trei bărbaţi, prinşi de poliţişti în timp ce furau dintr-o maşină. "A lovit în geamul din dreapta faţă, l-a spart şi a sustras din interior un telefon mobil"

Trei bărbaţi, în vârstă de 22, 32 şi 65 de ani, au fost prinşi cu focuri de armă de către poliţiştii bucureşteni, imediat după comiterea unui furt dintr-un autoturism, anunţă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

1712 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în Bucureşti. Trei bărbaţi, prinşi de poliţişti în timp ce furau dintr-o maşină. "A lovit în geamul din dreapta faţă, l-a spart şi a sustras din interior un telefon mobil"

Trei bărbaţi, prinşi cu focuri de armă în Capitală după un furt dintr-o maşină

Pe 11 iulie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti-Serviciul Investigaţii Criminale al Sectorului 1 şi Secţia 4 au reţinut trei bărbaţi, de 22, 32 şi 65 de ani, imediat după comiterea unui furt din autoturism.

"În fapt, în perioada iunie-iulie 2017, poliţiştii au documentat activitatea celor trei, cunoscuţi cu preocupări de natură infracţională, pe linia furturilor din auto. Ieri, în jurul prânzului, cei trei au fost observaţi în timp ce s-au deplasat în mai multe cartiere din sectorul 6. La un moment dat, doi dintre bărbaţi au coborât în dreptul unui autoturism parcat, iar unul dintre ei a lovit în geamul din dreapta faţă, l-a spart şi a sustras din interior un telefon mobil. Imediat, s-au urcat în maşina care îi aştepta în imediata apropiere pentru a părăsi zona", potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Când cei trei şi-au dat seama că au fost observaţi de poliţişti, au încercat să fugă, dar au fost prinşi. În timpul urmăririi, un agent de poliţie a tras un foc de armă în plan vertical, după efectuarea somaţiilor legale, fără a răni pe cineva.

Asupra celor trei au fost descoperite şi două telecomenzi pentru bruierea sistemelor de închidere centralizate ale autovehiculelor. A fost recuperat şi telefonul furat şi înapoiat.

Bărbaţii de 22 şi respectiv 32 de ani erau cercetaţi şi în altă cauză, respectiv o tentativă de furt de componente auto.

Toţi trei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici