Focuri de armă în Capitală: Poliţist împuşcat de un bărbat pe care îl urmărea

Un poliţist a fost împuşcat, miercuri după-amiază, de un bărbat pe care îl urmărea în Capitală, incidentul fiind sesizat prin numărul unic de urgenţă 112. Atacatorul era urmărit de un echipaj de poliţie, iar la un moment dat a început să tragă cu un pistol cu bile, rănind un poliţist în zona capului.

1700 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în Capitală: Poliţist împuşcat de un bărbat pe care îl urmărea

Poliţist împuşcat în Capitală de un bărbat pe care îl urmărea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut în cartierul Apărătorii Patriei din Capitală.

Poliţistul rănit a fost transportat la Spitalul Bogdasar-Arseni, medicii care i-au acordat primul ajutor spunând că are o rană superficială la scalp.

Politistul a fost împuşcat de Grigore Alexandru, poreclit Bebe Carabină.

Agresorul a fost imobilizat de poliţişti şi dus pentru investigaţii la Secţia 11 Poliţie.

Parchetul Judecătoriei sectorului 3 îl cercetează pe Bebe Carabină într-un dosar de viol şi sechestrare de persoane, dosar deschis în urma unei plângeri depuse în anul 2011.

Carabină va fi cercetat şi pentru ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiei, ca urmare a rănirii poliţistului.

Parchetul Judecătoriei sectorului 3 Bucureşti face cercetări privind împrejurările în care poliţistul a fost rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici