Focuri de armă în Dolj. Poliţiştii au folosit armamentul pentru prinderea unui tânăr, aflat la volanul unei maşini furate

Un tânăr de 17 ani aflat la volanul unei maşini furate a fost oprit, vineri, cu focuri de armă în judeţul Dolj. Poliţiştii îl bănuiesc pe tânăr că, înainte de a fura maşina, a furat mai multe obiecte din alte maşini parcate.

363 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în Dolj. Poliţiştii au folosit armamentul pentru prinderea unui tânăr, aflat la volanul unei maşini furate

Tânăr de 17 ani la volanul unei maşini furate, oprit cu focuri de armă în Dolj

Poliţiştii din Craiova au încercat, vineri, să oprească o maşină fără plăcuţele de înmatriculare, însă şoferul nu a oprit la semnal. Urmărit fiind, şoferul a lovit un stâlp de iluminat public, după care a abandonat maşina şi a fugit.

Poliţiştii au tras 3 focuri de armă, în plan vertical, tânărul fiind astfel prins.

Poliţiştii au stabilit că acesta are 17 ani, este din Giurgiţa, iar maşina pe care o conducea fusese furată din parcarea unui bloc.

De asemenea, în interiorul maşinii furate poliţiştii au găsit mai multe bunuri pe care tânărul le-a sustras din alte autoturisme parcate în aceeaşi zonă. Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul ar fi folosit o şurubelniţă pentru a sparge geamurile laterale de la alte 2 autoturisme, aflate în aceeaşi parcare. Dintr-una dintre maşini acesta este bănuit că a furat un sistem electronic de navigaţie, iar din cealaltă un compresor auto.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără a permis de conducere.

Taguri:
tânăr,
focuri armă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici