FOCURI DE ARMĂ în Dolj, pentru prinderea unor hoţi. Şoferul a abandonat maşina şi a fugit pe câmp | FOTO

Mai multe focuri de armă au fost trase, joi, de poliţiştii din comuna Pieleşti, judeţul Dolj, pentru prinderea unui şofer şi a celor doi pasageri, care se aflau într-o maşină furată. Şoferul, care a abandonat autovehiculul şi a fugit pe câmp, este căutat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5657 afișări
Imaginea articolului FOCURI DE ARMĂ în Dolj, pentru prinderea unor hoţi. Şoferul a abandonat maşina şi a fugit pe câmp | FOTO

FOCURI DE ARMĂ şi urmărire ca în filme, pentru prinderea unor hoţi, în Dolj. Şoferul şi-a abandonat maşina şi a fugit pe câmp

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Cosmin Grădinaru, existau indcii că maşina a fost furată din Bolintin Vale.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti, în baza unei solicitări realizate de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, au pornit în urmărirea unei autoutilitare, cu privire la care existau indicii că ar fi fost sustrasă din Bolintin Vale, judeţul Ilfov. Autoutilitara a fost blocată în trafic de poliţişti, pe DN 65, moment în care doi dintre pasageri au fugit, pornindu-se în urmărirea acestora pe câmp. După ce au efectuat somaţiile legale, precum şi două focuri de armă în plan vertical, poliţiştii au imobilizat un băiat de 17 ani, din Bolintin Vale, cel de-al doilea fiind identificat în persoana unui tânăr de 20 de ani, din acelaşi oraş", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Şoferul care a condus autoutilitara nu a fost prins, el fiind căutat de oamenii legii.

"Întrucât cel care se afla la volanul autoutilitarei s-a pus din nou în mişcare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cel în cauză oprind vehiculul după aproximativ un kilometru”, a mai spus Grădinaru.

Urmărirea a continuat pe câmp, fiind executat un foc de armă în plan vertical, fără a se reuşi prinderea bărbatului.

Oamenii legii desfăşoară activităţi pentru depistarea şi tragerea la răspundere a persoanelor implicate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici