Fondurile pentru salvamari, suplimentate cu 3,7 milioane lei

Fondurile din care sunt finanţate în acest an cheltuielile de funcţionare a serviciilor publice de salvamar şi a posturilor de prim ajutor de pe litoral au fost suplimentate cu 3,7 milioane lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

19 afișări
Imaginea articolului Fondurile pentru salvamari, suplimentate cu 3,7 milioane lei

Fondurile pentru salvamari, suplimentate cu 3,7 milioane lei (Imagine: Mediafax Foto)

Sumele vor fi alocate consiliilor locale din Constanţa (650.000 lei), Mangalia (1,5 milioane lei), Eforie (600.000 lei), Năvodari (300.000 lei), Costineşti (300.000 lei) şi Limanu (350.000 lei).

Salvamarii de pe litoral, cu excepţia celor din staţiunea Mamaia, au intrat, de marţi, în grevă japoneză, nemulţumiţi că până în prezent nu şi-au primit banii pentru salarii datoraţi de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici