Fostul contabil al Episcopiei Huşilor, găsit spânzurat în locuinţa sa din Iaşi

Un bărbat de 48 de ani a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din localitatea Dancu, judeţul Iaşi. Potrivit unor surse, bărbatul este fostul contabil al Episcopiei Huşilor. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

2436 afișări
Imaginea articolului Fostul contabil al Episcopiei Huşilor, găsit spânzurat în locuinţa sa din Iaşi

Fostul contabil al Episcopiei Huşilor, găsit spânzurat în locuinţa sa din Iaşi

Apelul la 112 a fost făcut duminică după-amiază. O persoană anunţa că într-o locuinţă din satul Dancu, comuna Holboca, judeţul Iaşi, a fost găsit un bărbat spânzurat. Echipajul de la Ambulanţă care s-a dus la faţa locului a constatat decesul bărbatului.

„Am fost sesizaţi prin apel 112 de faptul că într-o locuinţă de pe raza comunei Holboca a fost găsită o persoană decedată. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul ar fi ameninţat în repetate rânduri că se sinucide. Aceleaşi surse susţin că bărbatul este fostul contabil al Episcopiei Huşilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici