Fostul director al Casei Regale a României, Dan Badic, a murit

Fostul director al Casei Regale a României, Dan Badic, a murit, potrivit Familiei Regale a României.

447 afișări
Imaginea articolului Fostul director al Casei Regale a României, Dan Badic, a murit

Fostul director al Casei Regale a României, Dan Badic, a murit

Principesei Sofia spune că a fost foarte mâhnită să afle de moartea lui Dan Badic.

„Am amintiri foarte calde despre el. Am lucrat împreună timp de mai mulţi ani în perioada 1990. El a avut un rol esenţial în organizarea numeroaselor mele călătorii în România de la Versoix, inclusiv pentru două convoaie de alimente şi echipamente medicale pe care le-am distribuit familiilor şi unităţilor medicale din România, la începutul anilor ’90”, spune Principesa.

Marele său simţ al loialităţii, energia sa inepuizabilă şi simţul umorului au fost „contagioase” şi i-a ajutat adesea pe cei din Familia Regală a României să meargă mai departe în acei primi ani dificili.

„Capacitatea sa de a se simţi bine cu toţi cei pe care îi întâlneam a fost un mare avantaj şi a fost liniştitor să am alături de mine pe cineva de mare încredere în timp ce călătoream prin toată ţara în anii ’90 în misiuni de cercetare, inclusiv pentru Fundaţia Regala Margareta a României. A dat atât de mult ţării noastre şi Regelui Mihai I în particular, iar acestea sunt lucruri pe care nu le uităm niciodată. Îi sunt foarte recunoscătoare pentru anii pe care i-a dăruit familiei mele. Transmit sincere condoleanţe familiei sale, pe care o port în rugăciunile mele. Dumnezeu să-l odihnească!”, mai spune Principesa, potrivit paginii oficiale de Facebook a Familiei Regale a României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici