Fostul impresar Dumitru Tudor, acuzat că i-a şantajat pe Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecamp, a fost reţinut

Procurorii l-au reţinut pe Dumitru Tudor şi cer vineri instanţei arestarea lui preventivă, fiind acuzat că a primit 12.000 de lei de la antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi de la soţia acestuia, Ana-Maria Prodan, după ce i-ar fi şantajat că va dezvălui informaţii considerate compromiţătoare.

1359 afișări
Imaginea articolului Fostul impresar Dumitru Tudor, acuzat că i-a şantajat pe Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecamp, a fost reţinut

Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Fostul impresar Dumitru Tudor a fost audiat, joi noapte, mai multe ore, după ce a fost prins în flagrant primind 12.000 de lei de la Laurenţiu Reghecampf şi Ana-Maria Prodan.

La finalul audierilor, procurorii au emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere şi vor cere instanţei arestarea lui preventivă pentru 29 de zile.

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul impresar, cunoscut în lumea fotbalului cu porecla "Ciorbă", îi şantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei şi pe soţia acestuia. Tudor le-ar fi spus celor doi că, dacă nu plătesc banii ceruţi de el, va face publice informaţii despre ei considerate compromiţătoare.

Reghecampf şi Prodan au reclamat la Poliţie că sunt şantajaţi, astfel că, joi seară, a fost organizat un flagrant.

Potrivit aceloraşi surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi să-i aducă, la un restaurant din Sectorul 1, o primă tranşă de 12.000 de lei, fiind prins de poliţişti când primea banii.

În aprilie 2011, fiul lui Dumitru Tudor, Dragoş, a fost reţinut în Olanda, alături de Natalia Mateuţ, fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ, şi de alţi doi tineri, pentru folosire de carduri bancare false.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici