Fostul şef al Casei Regale propune canonizarea Regelui Mihai

Dan Bădic, fostul şef al Casei Regale, este de părerea că Regele Mihai ar trebui canonizat, precizând că pentru o astfel de măsură ar fi nevoie de 50.000 semnături.

1390 afișări
Imaginea articolului Fostul şef al Casei Regale propune canonizarea Regelui Mihai

Fostul şef al Casei Regale propune canonizarea Regelui Mihai

"Judecând, în acelaşi timp, suferinţa surghiunului regal de 70 de ani, acest om este un sfânt. Am spus, în sinea mea, că ar fi extrem de oportun ca poporul român să poată să accepte canonizarea Majestăţii Sale", a declarat Dan Bădic la TVR.

Fostul şef al Casei Regale susţine că vrea să meargă cu propunerea la Patriarhul Daniel, fiind necesare 50.000 de semnături, potrivit Tvr.

Regele Mihai a murit, marţi, la locuinţa sa din Elveţia. Trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale va fi adus în România pe 13 decembrie, urmând a fi înmormântat pe 16 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici