Moment de reculegere înaintea tuturor meciurilor din Liga 1 din acest an, în memoria Regelui Mihai

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile din Liga 1 din acest an să fie precedate de un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai, care a încetat din viaţă, marţi, la vârsta de 96 de ani.

159 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere înaintea tuturor meciurilor din Liga 1 din acest an, în memoria Regelui Mihai

Moment de reculegere înaintea tuturor meciurilor din Liga 1 din acest an, în memoria Regelui Mihai

De asemenea, jucătorii şi antrenorii vor purta banderole negre, se precizează într-un comunicat publicat, joi, pe site-ul lpf.ro: "Liga Profesionistă de Fotbal este profund îndurerată de trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale, Regele Mihai al României. Contribuţia deosebită a Majestăţii Sale la dezvoltarea sportului românesc ne obligă şi mai mult să cinstim memoria celui care a condus România în anii grei dinaintea şi din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

În conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 870 / 2017, Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile din Liga 1 Betano din acest an să fie precedate de un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale, Regele Mihai al României, iar toţi jucătorii şi antrenorii vor purta banderole de culoare neagră".

În acest an calendaristic, în Liga 1 se vor mai desfăşura două etape din sezonul regulat, a 21-a, între 8 şi 11 decembrie, şi a 22-a, în perioada 15-18 decembrie.

Regele Mihai a încetat din viaţa, marţi, în jurul orei 13:00, la reşedinţa sa din Aubonne, Elveţia, a anunţat Casa Regală a României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici