Fostul şef al DGIPI din cadrul MAI, numit consilier al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Fostul şef al DGIPI din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), comisarul şef de poliţie de la Arad, Pavel Hălmăgean, a fost numit, de marţi, consilier al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, acesta ocupând mai multe funcţii în cadrul MAI şi în perioada anterioară.

2316 afișări
Imaginea articolului Fostul şef al DGIPI din cadrul MAI, numit consilier al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Fostul şef al DGIPI din cadrul MAI, numit consilier al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan (Imagine: Alexandra Pandrea/ Foto Mediafax)

Comisarul şef de poliţie Pavel Hălmăgean este unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti din Arad, a ocupat funcţii în cadrul Ministerului Afacerilor Interne în perioada 2011-2012, iar de marţi a fost numit consilier al ministrului Carmen Daniela Dan.

„Cu data de astăzi (marţi, 21 februarie – n.r.) am fost numit consilierul doamnei ministru, urmează să îmi desfăşor activităţile în cadrul Ministerului în funcţie de dispoziţiile pe care le voi primi. Am 27 de ani de experienţă în spate şi consider că activitatea pe care am desfăşurat-o îmi va permite să îmi desfăşor în bune condiţii misiunea pentru care am fost adus la Bucureşti", a declarat corespondentului MEDIAFAX comisar şef de poliţie Pavel Hălmăgean.

Pavel Hălmăgean a mai activat în cadrul MAI, în perioada 2011-2012. Iniţial, a ocupat funcţia de şef de cabinet al secretarului de stat din cadrul MAI de atunci, Ioan Dascălu, fost inspector şef al IPJ Arad, apoi, în mandatul ministrului Afacerilor Interne, Traian Igaş, Pavel Hălmăgean a deţinut funcţia de şef supraveghere din cadrul Direcţiei Generale de Protecţie Internă, Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Comisarul şef de poliţie Pavel Hălmăgean activează în cadrul Poliţiei Române din anul 1990.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici